Personel Daire Başkanlığı

Üniversitemizde İnsan İlişkileri ve İletişim Eğitimi

Üniversitemiz bünyesinde görev yapmakta olan idari personele yönelik "İnsan İlişkileri ve İletişim" konulu hizmet içi eğitim gerçekleştirildi.

Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem TAŞDEMİR tarafından Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde verilen eğitime Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk TÖMAN, genel sekreter yardımcılarımız, daire başkanlarımız, şube müdürlerimiz ile idari personelimiz katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk TÖMAN, kamuda etkin, verimli ve kaliteli süreçleri devam ettirebilmek için hizmet içi eğitim süreçlerinin çok önem arz ettiğini belirterek, “Kamusal insicamın sağlanması, iş ve işleyişlerle alakalı olarak beceri, tutum, motivasyonumuzun etkili olması açısından hizmet içi eğitimler önem arz ediyor. Gerek bireysel gerek kurumsal olarak hizmet içi eğitimlerin gerçekleştirilmesi, Üniversitemizin genel manadaki amaç, ilke ve hedeflerinin kavranılması gibi süreçlerin mütemadiyen yapılması bizler için çok önemli. Kadim geleneğimizde var olduğu gibi ‘malumât olmadan marifet, marifet olmadan ilim, ilim olmadan irfân sahibi olunmaz.’ Biz buraya malumat edinmeye geldik. Amacımız bu eğitim süreçlerinin sonunda öğrendiklerimizin marifete dönüştürülmesidir.  Bu eğitimlerin devletimize ve milletimize de büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Söz özüyle mukabildir diyerek İletişim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdem TAŞDEMİR’e, eğitimi organize eden genel sekreter yardımcılarımıza ve katılımda bulunan personelimize, mesai arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.   

Dekan TAŞDEMİR, eğitim boyunca iletişim süreci, kişi içi iletişim, kişiler arası iletişim, örgüt iletişimi, kitle iletişimi, beden dili, empati, stres yönetimi, mekân kullanımı konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

İki grup halinde farklı günlerde yapılan eğitimin sonunda Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Ufuk TÖMAN tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdem TAŞDEMİR’e teşekkür belgesi takdim edildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat