Personel Daire Başkanlığı

Akademik Personel Alım İlanı

Öğretim Üyesi Alım İlanı İçin TIKLAYINIZ.

Online Başvuru Yapmak İçin TIKLAYINIZ. (Başvurular çevrimiçi başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.)

Başvuru Yardım Kılavuzu için TIKLAYINIZ.

• Profesör kadrosu Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.
  • Doçent kadrosu Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.
  • Doktor Öğretim Üyesi kadrosu Başvuru Dilekçesi için TIKLAYINIZ.
  • Puanlandırma Tablosu için TIKLAYINIZ.

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

• E-devlet sistemi üzerinden alınan karekodlu tüm belgeler geçerlidir.
  • Üniversitemiz “Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca doçentlik kadrolarına başvuranlardan doçentlik unvanını Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nca sözlü sınava tabi tutulmadan almış olan adaylar müracaat ettikleri doçent kadroları için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nca oluşturulacak jüri üyelerince sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Bu sınavdan başarılı olamayan adayların doçentlik kadrosuna atamaları yapılmayacaktır.
  • İdarenin gerekli görmesi halinde ilanın başvuru şeklinde ve başvuru sürecinde değişiklik yapılabilir, ilan kısmen veya tamamen iptal edilebilir.