Personel Daire Başkanlığı

31 Aralık 2023 Tarihinde İlan Edilen Öğretim Görevlisi (Ders Vermeyen) ve Araştırma Görevlisi Kadrolarına Başvuran Adayların Nihai Değerlendirme Sonuçları Aşağıda Listelenmiştir.

İlgili mevzuat (Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, Madde 12) gereği değerlendirme puanı 65 puanın altında olanlar sınavlarda BAŞARISIZ sayılır. Adayların değerlendirmede dikkate alınan puanları ile lisans mezuniyet notları, kadro ilanında belirtilen internet adresinde ilan edilir. İlan edilen kadro sayısı kadar yedek aday da ilan edilir.

Atanma İşlemleri için Başvuru Belgeleri

1) Bir adet "Öğretim Elemanı Kadrosuna Atanma Dilekçesi" doldurulacak ve imzalanacak. (https://personel.trabzon.edu.tr/S/3429/formlar adresinden temin edilebilir.)

2) Dört (4) adet güncel vesikalık fotoğraf

3) Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için)

4) Hizmet Belgesi (Halen kamuda çalışmakta olan veya daha önce memuriyeti bulunan adaylar için)

5) Emekli Sandığı, SSK, Bağkur kaydı (Varsa)

6) Bir Adet Klasör (7 cm. lik mavi renkte)

NOT:

1) İlan başvurusu yapılırken fotokopisi verilen ve e-devletten alınan diploma ve transkriptlerin asıllarının veya "aslı gibidir" onaylı örneklerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.

2) Başvuru Belgeleri 16 Şubat 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına teslim edilecektir. Posta ile gönderilen Başvuru Belgelerinin de en geç 16 Şubat 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına ulaşması gerekmektedir.

Nihai Değerlendirme Sonuçları

Öğretim Görevlisi (Ders Vermeyen):

Rektörlük Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi İlan No: 202312146

Rektörlük Büyük Veri ve Yapay Zekâ Koordinatörlüğü İlan No: 202312147

Rektörlük Büyük Veri ve Yapay Zekâ Koordinatörlüğü İlan No: 202312148

Araştırma Görevlisi:

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Maneviyat Psikolojisi Araştırma Görevlisi İlan No: 202312150

Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Uluslararası Ticaret ve Lojistik Araştırma Görevlisi İlan No: 202312152

Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bilimler Araştırma Görevlisi İlan No: 202312153

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Yapay Zekâ Mühendisliği Bölümü Yapay Zekâ Mühendisliği Araştırma Görevlisi İlan No: 202312154

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Araştırma Görevlisi İlan No: 202312155

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Dijital Oyun Tasarımı Bölümü Dijital Oyun Tasarımı Araştırma Görevlisi İlan No: 202312156